Over Ons

1.Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van notebookaccessoires.

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

E-mail: nladapterservice@gmail.com

2.Het belangrijkste product dat we verkopen is een voedingsadapter. Ons businessmodel is retail. Wij verkopen stroomadapters aan klanten via online winkels. Wanneer klanten producten bestellen, organiseren we de bestellingen en drukken de producten vervolgens uit aan klanten via logistieke bedrijven.

3.We hebben professionele testapparatuur. Voordat we het naar klanten verzenden, zullen we elk product zorgvuldig testen om er zeker van te zijn dat elk product veilig en betrouwbaar is.

4.We gebruiken SSL-beveiligingscertificaten om de veiligheid van transacties te garanderen wanneer klanten bestellingen plaatsen. Tegelijkertijd zullen we ook zorgen voor de veiligheid van klantinformatie door middel van SSL-beveiligingscertificaten. We hebben de navigatie op de website vereenvoudigd. Klanten kunnen de producten die ze nodig hebben per producttype vinden.

5.Ons bedrijf levert niet alleen professionele stroomadapters, maar zet ook een after-sales servicesysteem op om klanten te begeleiden en te helpen wanneer ze problemen en moeilijkheden ondervinden tijdens het winkelproces.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan nladapter.com en hopen dat je een plezierige shopping ervaring!

Adres:
6E15, 6th Floor, Building 3, SEG Technology Park
Huaqiangbei Street, Futian District
Shenzhen, China

Allemaal vanuit het comfort / gemak van uw huis of kantoor - 24 uur per dag, 7 dagen per week.